Toggle Mobile Menu

Parkering

Parkeringslicens

Du skal have licens for at parkere din bil på Søndermarkens P-pladser. Licens til parkering fås ved at henvende sig på ejendomskontoret Borgmester Fischers Vej 3.
Hver bolig kan maksimalt få 1 licens og kun ved forevisning af registreringsattest udstedt til en beboer med bopæl på adressen.
Du må kun parkere i de afmærkede parkeringsbåse.

NB: Søndermarken har lejet sig ind på den store P-plads ved siden af plejehjemmet. Biler med licens kan holde på de pladser, der er markeret med 3 grønne prikker. (Plejehjemmets pladser er markeret med 3 røde prikker og må ikke benyttes).

Der findes enkelte pladser til handicapparkering. De er skiltede og må kun benyttes af biler med godkendt handicapskilt.

Parkeringsvagt

Afdelingens parkeringsvagt er firmaet ParkZone A/S. Overvågning sker mindst 2 gange i døgnet ved elektronisk scanning af nummerplader. Parkeringsvagten udskriver bøder, hvis der parkeres uden licens eller udenfor de afmærkede p-pladser. Bøderne kan ikke refunderes.

Gæster

Der udstedet IKKE gæstebilletter. Der henvises bl.a. til parkering langs Borgmester Fischers Vej. Her gælder Frederiksberg Kommunes parkeringsregler.