Toggle Mobile Menu

 

Kvarterhuset

Kig op til 'aktivitetshuset' på Roskildevej 63, 1. sal

Kvarterhuset Søndermarken ligger på Roskildevej 63, 1. sal – ovenpå Netto og fungerer som et lokalt aktivitetshus. Det betyder, at de fleste af de boligsociale aktiviteter for beboerne i Søndermarkskvarteret foregår her.

Det er som regel åbent i hverdagene og beboerne er altid velkommen til at komme forbi og få en kop kaffe, samt høre mere om de forskellige projekter og aktiviteter.
Huset bruges også til fest- og mødelokaler for afdeling Søndermarken.

Se Kvarterhusets aktivitetsoversigt 2020

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte medarbejderne:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hildur, beskæftigelsesmedarbejder, telefon 2016 3011,
mail hit@kab-bolig.dk


 

 

 

 

 

 

 

 


Karen, familiemedarbejder, telefon 2133 0959,
mail kgr@kab-bolig.dk
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Najim, børne- og ungemedarbejder, telefon 4045 5911,
mail najka@kab-bolig.dk
 

Vi har dygtige medarbejdere i Kvartershuset.
Find ud af mere om deres profiler - klik her

 

Om Kvarterhuset

Frederiksberg Forende Boligselskaber har i samarbejde med Frederiksberg Kommune og Landsbyggefonden iværksat en fireårig boligsocial indsats i det vi kalder Søndermarkskvarteret (Søndermarken, Tartuhus og Skolevænget).

Indsatsen er et forsøg på at give området et løft på en række områder, hvor der er nogle særlige behov. Det gælder særligt ift. børn og unge, samt familier. Der er fokus på at støtte familier i at danne netværk, børn og unges skolegang, samt unges senere uddannelse og job, herunder fritids – og lommepengejob.

Derudover støtter det boligsociale projekt også op om aktive beboere, som ønsker at løfte frivillige opgaver i afdelingerne. De boligsociale medarbejdere – Karen, Hildur og Najim – har base i Kvarterhuset.